KUNG FU SCHOOL
KUNG FU SCHOOL
مــدرســه کــونــگ فــو
آرم مدرسه کونگ فو مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده مرتضی حسن زاده
مدرسه کونگ فو


به مدرسه کــــــونـــــگ فــــو خوش آمدید

زیـر نـظر : <مرتضی حسن زاده>
نــویــسـنــده
همه مطالب

 


 

 

پیدایش هنر های رزمی در جهان

 

از قديم الا يام بشر هميشه در فكر تكامل و پيشرفت و دفاع از خود بوده، و چون صحبت ما در مورد هنرهای رزمی می باشد، بنا بر اين به آخرين مطلب يعنی دفاع از خود می پردازيم زمانی كه بشر خود را شناخت برای اينكه از خود در مقابل محيط زيست دفاع نماید، ملزم به ابداع و فرا گيری شد. آدمی تنها موجودی است كه توانسته فكر كند و انديشه های خود را در ذهن بايگانی کرده و در مواقع ضروری از آن استفاده نمايد. بشر با مرور زمان چيزهايی را كه ديد و يا از خود ابداع نمود با ربط آنها به هم جهت دفاع از خود استفاده كرد. پس با اين وصف از زمانی كه بشر بوده مسئله دفاع از خود و ورزش رزمی نيز بوده است؛که با مرور زمان تكامل يافته و سر انجام پس از هزاران سال هنرهای رزمی مدرن امروزی به وجود آمده است که به صورت انواع رشته های رزمی دربين مردم رواج يافته و تدريس می شود.

 

هنرهای رزمی

 

بستري براي تبلور افکار يک هنر دروني اصيل ، بدن را تبديل به بستري مناسب براي تبلور افکار مي نمايد. براي دستيابي به اين هدف ، بايد ظرفيت هاي دروني جسم و فکر را افزايش داد و سپس بر روي اين نيروي دروني متمرکز شد.(چي ) نيروي محرکه کل جهان و همين طور انسانهاست . ( چي ) تمام فعاليتهاي ارادي و غير ارادي بشر را کنترل مي کند. راهب هاي بودايي به اين نکته پي بردند که اگر بشود اين نيرو را از طريق اعصاب خود آگاه کنترل کرد ، تحول عظيمي در قدرت هاي روحي و جسمي بشر به وجود خواهد آمد و اين وسيله خارق العاده اي براي توسعه تمرينات رزمي آنان محسوب مي شود. اين نوع ( چي ) را ، ميتوان ( چي ) مغز يا ( چي ) فکر ناميد.سيستم هاي دروني با اعمال فشار جداگانه اي بر روي ذهن و بدن به تقويت هماهنگي اين دوعنصر مي پردازند. درحالت عادي ، براي مثال وقتي فرد مورد تهاجم قرار بگيرد ابتدا اعصاب چشم به بررسي و شناسايي ضربه مي پردازند و سپس اطلاعات ارسالي در مغز مورد پردازش قرار گرفته و مشخص مي شود که اين ضربه تا چه حد خطرناک است.. نتيجه اين پردازرش اين است که مغز به اعصاب حرکتي بدن دستور حرکت مناسب را مي دهد که البته در بسياري از موارد هم عمل مورد نظر ، اشتباه بوده و همانطور که مي دانيد اغلب هيچ وقت فرصت پيدا نمي کنيد تا اشتباه خود را تصحيح کنيد.حال اگر به تمرين صحيح هنرهاي رزمي پرداخته باشيد ، احساسات دروني شما بر اعصاب و احساسات بيروني غلبه پيدا مي کنند بنابراين تمام مراحلي که دربالا ذکر شد تبديل به يک مرحله مي شود.

 

 

 

 

 

پيدايش كونگ فو

همان طور كه می دانيد،كونگ فو یکی از سبكهای ورزشهای رزمی می باشد كه متأسفانه تاريخچه و آثار پيدايش آن از بين رفته و در طی قرنها اكثر ملل بر اين ادعا بوده اند كه ابداع گر آن می باشند اما حدوداً به طوری كه از قراين ونوشته ها پيداست هنر رزمی كونگ فو وابسته به شرقيان و به خصوص مردم چين می باشد.در سال 528-516 قبل ازميلاد ، در سرزمين چين شمال ايالت هونان در كوههاى سونگ شان ، راهبى به نام شائولين سو درمعبدى به اتفاق تعدادى ازشاگردانش مى زيسته، به لحاظ زندگى دركوهستان و مواجهه با خطر حمله حيوانات مختلف شيوه مبارزه و برخورد با حيوانات را به شاگردان خود تعليم مى داد پس از به آتش كشيدن معبد توسط گارد امپراتور و مرگ شائولين سو تعدادى از شاگردان از چين گريختند و در خفا شيوه بوكس شائولين را ترويج دادند و آن معبد به نام شائولين معروف گرديد كه بروايتى درسال 528 ميلادى راهبى به نام تامويا (بودهيدهارما) از هندوستان به چين سفر مى كند و در معبد شائولين مستقر مى شود بناى معبد شائولين كه يكى از زيباترين معابد در دنيا مى باشد در يك محل مقدس قرار دارد. چهار رشته كوه اصلى چينى در نقاط مختلف اين محدوده قرار گرفته اند به طوريكه رشته كوه" سونگ شان " در مركز، دربخش " دفنگ " از استان هونان واقع شده است ، سونگ شان يا كوه مركزى داراى قلل كم ارتفاع است . در سال 495 بود كه معبد شائولين بنا به دستورامپراتور" همسائون" براى يك راهب هندى به نام " باتواو" يا " فوتوا" ( آن طور كه در چين ناميده مى شود) ساخته شد و محل بناى آن در پايه سرازيری هاى غربى كوههاى سونگ شان منطقه هونان بود و مجسمه اين راهب هندى را اغلب مى توان در صومعه هاى بودائى در چين مشاهده كرد.دليل اين كه ظاهراً كونگ فو پيشرفت چندانی نكرده اين است كه ابداع گران و استادان اين سبك نخواسته اند اين روش را در جهان بسط و گسترش دهند و خواسته اند برای خود نگه دارند و به جز به بستگان و نزديكان خود آموزش ندهند. دانايان اين سبك، در معابد دور افتاده در كوه ها و دشتها سكنی گزيده و به تعداد محدودی آموزش می دادند. يكی از ويژگی های كونگ فو اين است كه در اين سبك همان قدر كه به بعد فيزيكی و جسمانی هنر جو اهميت می دهند، به روان و انديشه شاگرد هم می پردازند؛ چون معتقدند كه هر دوی آنها لازم و ملزم يكديگرند و با نبود يكی موفقيتی حاصل نمی شود.

 

 

 

 

پیدایش کونگ فو( توآ)

سالها پيش رهرو جوانى از سرزمين خاورميانه جهت فراگيرى فنون رزمى به خاور دور اعزام مى شود . اين رهرو در تايپه فنون رزمى را فرا مى گيرد كه در آن سرزمين به نام KUNG-FU-KARATO معروف بود. .رهرو پس از بازگشت به استادى چيره دست در زمينه هاى رزم { علم تن ، روانشناسى ، پزشكى ، فلسفه گرائى ، روح روان(ذن) علوم ( فيزيك )، رياضيات،( شيمى ) جهان مجهولات مبدل مى شود.} مدرك استاد را انجمنى در تايوان به نام انجمن شالبند مشكى هاى تايوان صادر كرده بود، هر چند استاد بيش از آن بود كه با شال يا مدرك ديگرى قياس شود ولى پس از مراجعت از خاور دور (گوجوریو )را كه يكى از شيوه هاى زيباى كاراته مى باشد،تدریس نمود. علت تعليم اين سبك را رهروان آن هرگز نفهميدند بعدها استاد در جمع رهروان گفت گوجوريو از كونگ فوى شائولين مركزى مشتق شده است.سبک كونگ فو (توآ) در سال ۱۳۴۹ توسط یک پروفسور و استاد هنرهای رزمی که بنيان گذار تز علمی در ايران به به شمار می رفت به عنوان تعلیم نبردهای تن به تن جهت آموزش به نیروهای مخصوص ارتش به صورت ورزش ابداع و ريشه گرفت و با وجود مخالفت ها و كار شكنيها مورد استقبال شديد مردم واقع شد . در دوره بعد از انقلاب نیز اين استقبال به طور چشم گيری افزايش يافت به طوری كه هم اكنون در بسياری از کشورهای اروپایی و آمریکایی و همچنین در شهر های كوچك و بزرگ ایران مخصوصا در تهران هزاران هزار نفر به آموختن كونگ فو توآ مشغول اند. در حال حاضر سبک کونگ فو به عنوان فدراسیون در حال فعالیت می باشد .يكي از ويژگي هاي كونگ فو داشتن روشهاي مختلف تعليم بر طبق خصوصيات بدني و شرايط خاص افراد است از جمله آموزش به معتادين و معلولين. آموزش كونگ فو منحصر به تكنيك و مبارزه نيست. يك همراه به اعتقاد ما بايد در نبرد زندگي پيروز باشد.    

                                                           تـــــــــــــوآ

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







مدرسه کونگ فو : ><-CategoryName->¡
KUNG FU SCHOOL :
چهار شنبه 14 فروردين 1392برچسب:,




امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 44
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 52
بازدید ماه : 46
بازدید کل : 63887
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

مدرسه کونگ فو

 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ



امیدوارم از مطالب این سایت لذت برده باشید با آرزوی موفقیت برای همه همراهان ، آمیـــــــن
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کلیه حقوق این سایت متعلق به(مدرسه کونگ فو) KUNG FU SCHOOL می باشد. باتشکر توآ